Tarieven

Tarieven

Vergoedingen
en eigen bijdrage

We bespreken de kosten van de behandelingen met u. Ook kunnen we kijken welk deel van de kosten u vergoed krijgt en hoe hoog uw eigen bijdrage is.

Wanneer behandelingen meer dan 250 euro gaan kosten, dan bespreken wij dit met u en geven wij u een begroting van de kosten. Indien gewenst geven wij op uw vraag ook een begroting van de kosten wanneer de kosten van de behandeling lager dan 250 euro zullen zijn. Op de begroting staan apart ook de tandtechnische kosten vermeld.

 

Wij kunnen ook direct zien wat uw verzekeringsbudget is, welk deel van de kosten u vergoed krijgt en hoe hoog uw eigen bijdrage is.

Lees meer

Uw factuur

Wij werken op dit moment niet samen met een factoringmaatschappij. U betaalt uw factuur aan ons en dient zelf uw factuur in bij uw zorgverzekeraar.

Tarieven 2019

Hieronder vindt u een lijst van behandelingen, codes en tarieven vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. De tarievenlijst geldt vanaf 1 januari 2019.

 

Hier kunt u een overzicht van de kosten voor tand-techniek vinden. Dit zijn de kosten van het tandheel-kundig laboratorium die wij aan u doorberekenen. Onder andere bij behandelingen met kronen, bruggen, implantaten, protheses en gebitsbeschermers is er sprake van tandtechnische kosten.

Tarieven behandelingen Tarieven tandtechniek