Tarieven

Tarieven

Vergoedingen
en eigen bijdrage

We bespreken de kosten van de behandelingen met u. Ook kunnen we kijken welk deel van de kosten u vergoed krijgt en hoe hoog uw eigen bijdrage is.

Wanneer behandelingen meer dan 250 euro gaan kosten, dan bespreken wij dit met u en geven wij u een begroting van de kosten. Indien gewenst geven wij op uw vraag ook een begroting van de kosten wanneer de kosten van de behandeling lager dan 250 euro zullen zijn. Op de begroting staan apart ook de tandtechnische kosten vermeld.

 

Wij kunnen ook direct zien wat uw verzekeringsbudget is, welk deel van de kosten u vergoed krijgt en hoe hoog uw eigen bijdrage is.

 

Let op: Tandarts aan Zee heeft met geen enkele zorgverzekeraar een contract afgesloten.

Hierdoor kan het zijn dat de vergoeding voor volledige kunstgebitten en reparaties ervan lager is dan bij gecontracteerde zorgverleners. Dit is doorgaans alleen het geval als uw basis-zorgverzekering een natura-polis is. Door het afsluiten van een goedkopere naturapolis kiest u zelf voor een lagere vergoeding van niet-gecontracteerde zorg.

Lees meer

Uw factuur

Wij werken niet samen met een factoringmaatschappij. U betaalt uw factuur aan ons en dient zelf uw factuur in bij uw zorgverzekeraar. Wij versturen onze facturen met behulp van het programma Payt. Door middel van een Ideal-link kunt u direct uw factuur betalen. In de online-omgeving van Payt kunt u al uw facturen inzien en indien nodig direct contact met ons opnemen met behulp van de ingebouwde chatfunctie.

Tarieven 2021

Hieronder vindt u een lijst van behandelingen, codes en tarieven vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. De tarievenlijst geldt vanaf 1 januari 2021.

 

Tevens kunt u hier een overzicht van de kosten voor tandtechniek vinden. Dit zijn de kosten van het tandheelkundig laboratorium die wij 1 op 1 aan u doorberekenen. Onder andere bij behandelingen met kronen, bruggen, implantaten, protheses en gebitsbeschermers is er sprake van tandtechnische kosten.

Tarieven behandelingen Tarieven tandtechniek