Behandelingen

Behandelingen

Algemene tandheelkunde

U kunt sowieso bij ons terecht voor controle, preventie, mondhygiënebehandelingen, sealen, vullen, trekken, zenuwbehandelingen, kronen, bruggen, kunstgebitten, bleken, esthetische behandelingen, enzovoorts. Ook kinderen en mensen met tandartsangst zijn van harte welkom!

 

Halfjaarlijkse controle

Bij de halfjaarlijkse controle controleren wij uw mondgezondheid. Allereerst vragen wij hoe het met u en met uw mond gaat. Tevens bespreken wij met u of u vragen, wensen of klachten heeft. We doen een mondonderzoek waarbij we kijken of er gaatjes zijn, of het tandvlees gezond is en of alle vullingen nog goed functioneren. Soms is het nodig om röntgenfoto’s te maken om problemen vroegtijdig op te sporen.

 

Bij de controle worden beperkte gebitsreinigingen uitgevoerd en de kinderen krijgen eventueel fluoride. Tijdens de controle bespreken we uw persoonlijk behandelplan en maken we eventueel behandelvoorstellen.

 

Wanneer tijdens de controle blijkt dat u een behandeling nodig heeft, dan maken we hiervoor een vervolgafspraak. Ook voor het bespreken van grote en complexe behandelplannen kan het zijn dat we hiervoor een vervolgafspraak geven, zodat we voldoende tijd hebben om met u alle opties te bespreken.

 

Intake

 Nieuwe patiënten komen eerst op intake. Dit houdt in dat we extra tijd inplannen om kennis te maken en om een persoonlijk behandelplan op te stellen. Verder is het verloop van deze afspraak vergelijkbaar met een controle-afspraak.

 

Consult

 Soms heeft u geen acute (pijn)klacht en heeft u geen directe behandeling nodig, maar u heeft wel een vraag of een probleem. Of u wilt graag een behandelplan laten opstellen. Of u wilt een behandelplan bespreken. Of u wilt weten wat de mogelijkheden zijn voor uw situatie. Dan kunt een afspraak inplannen voor een consult.