Patiënt worden

Patiënt worden

Patiënt worden

Door de explosieve groei van het patiëntenbestand kan Tandarts aan Zee op dit moment geen nieuwe patiënten meer aannemen. Het is ook niet meer mogelijk om op de wachtlijst geplaatst te worden. We weten op dit moment niet wanneer u als nieuwe patiënt wel terecht kunt bij Tandarts aan Zee.

 

Bij Tandarts aan Zee vinden we het ook erg vervelend dat u (bijna) nergens terecht kunt als u een tandarts zoekt in de regio Schouwen-Duiveland. Toch nemen wij op dit moment geen nieuwe patiënten meer aan. Simpelweg omdat we helemaal vol zitten. Als we nu nog meer patiënten aan zouden nemen, dan zou dit ten koste gaan van de zorg die we verlenen. Tandarts aan Zee is opgericht om u als patiënt alle individuele aandacht te geven die u nodig heeft en om u de beste zorg te verlenen. Dit is alleen mogelijk wanneer we voldoende tijd voor u hebben. Helaas hebben we nu geen tijd over voor extra patiënten.

 

De patiëntenstop kent één uitzondering: Gezinsuitbreiding door geboorte, deze jonge kinderen (zonder eigen tandarts) van onze eigen patiënten kunnen nog wel ingeschreven worden.