Vacature
Preventie-assistent/Startend preventie-assistent

Vacature
Preventie-assistent/Startend preventie-assistent

Ter versterking van ons team:

 

Update: 26 augustus 2023

 

Let op:

  • Tandartsassistenten die de opleiding tot preventie-assistent willen doen, worden ook van harte uitgenodigd om te solliciteren. Tandarts aan zee zal in overleg met jou zorgen voor een opleiding tot preventie-assistent.
  • Aantal uren, dagen, startdatum in overleg. 

 

Bij Tandarts aan zee werk je samen met leuke collega’s. Met je collega’s geef je onze patiënten een fantastische ervaring: Persoonlijke aandacht, service en kwaliteit. Een zelfstandig preventieprogramma is een vast onderdeel van je werkzaamheden. Dit wissel je eventueel af met het assisteren van de tandarts, waarbij veel taken aan jou gedelegeerd kunnen worden (Afhankelijk van jouw kennis en vaardigheden. Denk aan: Verdoven, cofferdam aanleggen, vullingen afwerken, sealen, afdrukken, noodkronen maken, enzovoorts.). In overleg is het ook mogelijk om bijna uitsluitend preventie-/zelfstandige-werkzaamheden te verrichten.

 

Je werkt uitsluitend met de beste materialen en modernste apparatuur, waaronder een EMS Airflow Profylaxis Master. Tandarts aan zee ondersteunt jou graag in jouw persoonlijke groei. Als je wilt en kunt mag je veel gedelegeerde taken zelfstandig uitvoeren of scholing volgen om je dit alsnog eigen te maken. Met het hele team volg je de komende 1,5 jaar een in-company traject gericht op persoonlijke groei en het optimaliseren van de samenwerking in het team.

 

We zoeken iemand met voldoende ervaring om zo spoedig mogelijk  aan de slag te kunnen voor 8-20 uur per week (in overleg).

 

  • Uren en dagen in overleg, startdatum in overleg.
  • We zoeken in ieder geval iemand voor preventiewerk. In overleg wordt dit wel/niet/beperkt gecombineerd met assisteren bij de tandarts.
  • Marktconform salaris, afhankelijk van jouw kennis, vaardigheden en ervaring.
  • Veel mogelijkheden voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. En veel aandacht voor het optimaliseren van de samenwerking met het hele team.
  • Als preventie-assistent werk je met de nieuwste EMS Airflow Profylaxis Master. Hierbij bieden we je ook een GBT-training van EMS aan.
  • Fris, dynamisch en enthousiast team.
  • Fantastische patiënten.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met tandarts-eigenaar Arend-Hendrik: office@tandartsaanzee.nl of 0111-652698.

 

Tandarts aan zee is een kleinschalige praktijk met 2 behandelkamers. Het team bestaat uit meerdere stoelassistenten, preventie-assistenten, een balie-medewerker, mondhygiënist en een tandarts. Persoonlijke aandacht voor onze patiënten, service en kwaliteit vinden we erg belangrijk. We geloven dat het bij de tandarts ook leuk kan zijn. We werken alleen met de beste materialen en met moderne apparatuur. Preventie vinden we super belangrijk: We zijn een van de weinige GBT-gecertificeerde praktijken in Zeeland. Verder behandelen we volgens bewezen, moderne inzichten om uiteindelijk te kunnen zorgen voor een volledig gezonde mond. Dit kan allemaal niet zonder een professionele werkhouding en goede samenwerking met het hele team.