Vacature
Mondhygiënist

Vacature
Mondhygiënist

Ter versterking van ons team:

 

Update: 26 augustus 2023

 

Tandarts aan zee groeit door, daarom zijn wij op zoek naar een tweede mondhygiënist.

 

Jij bent een enthousiaste mondhygiënist die ons komt ondersteunen op het gebied van controle, preventie en mondhygiëne. Eventueel neem jij ook een deel van het kinderprogramma voor jouw rekening.

 

Je komt te werken in een jong, enthousiast team met een tandarts, mondhygiënist en (preventie-)assistenten. Dit team is gewend aan taakdelegatie en van jou wordt ook verwacht dat je binnen jouw bevoegdheden veel taken zelfstandig uitvoert. De praktijk is GBT-gecertificeerd en dus werken we volgens het GBT-protocol met de EMS Airflow Profylaxis Master. Kinderen behandelen we volgens het Gewoon-Gaaf-protocol.

 

Tandarts aan zee levert de beste zorg met de beste ervaring voor de patiënt. Kwaliteit, service en persoonlijke aandacht vinden we erg belangrijk. Wij stimuleren persoonlijke groei en ontwikkeling om deze hoge kwaliteit te kunnen blijven leveren. Indien nodig kunnen we je bijvoorbeeld een GBT-training laten doen.

 

  • 8-16 uur per week (in overleg).
  • Contractvorm en salariëring in overleg
  • Het werken in shifts en/of op zaterdagen moet bespreekbaar zijn
  • Fris, dynamisch en enthousiast team
  • Fantastische patiënten
  • Werken volgens het paroprotocol
  • In-company traject gericht op persoonlijke groei en het optimaliseren van de samenwerking in het team

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met tandarts-eigenaar Arend-Hendrik: office@tandartsaanzee.nl of 0111-652698.

 

Tandarts aan zee is een kleinschalige praktijk met 2 behandelkamers. Het team bestaat uit meerdere stoelassistenten, preventie-assistenten, balie-medewerker, mondhygiënist en een tandarts. Persoonlijke aandacht voor onze patiënten, service en kwaliteit vinden we erg belangrijk. We geloven dat het bij de tandarts ook leuk kan zijn. We werken alleen met de beste materialen en met moderne apparatuur. Preventie vinden we super belangrijk: We zijn een van de weinige GBT-gecertificeerde praktijken in Zeeland. Verder behandelen we volgens bewezen, moderne inzichten om uiteindelijk te kunnen zorgen voor een volledig gezonde mond. Dit kan allemaal niet zonder een professionele werkhouding en goede samenwerking met het hele team.